Økologi og mærkning

Økologi, Nøglehulsmærke, og viden om ernæring

Staten har besluttet at alle offentlige køkkener skal levere økologisk mad. Tidsfristen er inden år 2020. Der er stadig mange der efterhånden som tiden går, skubber et stort problem foran sig!

At omstille til økologi er ikke lige til, hvis det samtidig skal sikres, at økonomien kan følge med. Der er mange muligheder, men også mange muligheder for at komme rigtig galt afsted i det praktiske – men også i forhold til økonomi, hvor forskellige ændringer kan bringe såvel balance som en øget ubalance.

Her tænkes på omlægning af driften, så der kan findes – eller frigøres – penge til økologi – og hvor det bedst kan ske.

Ligeledes skal der introduceres rutiner for at lave økologisk regnskab, så dokumentationen er i orden i forhold til bronze, sølv eller guldmærket.

Få professionel hjælp og træk på den viden, der ligger i, allerede at have været med i større omstillinger.

Ernæring og mad

Mad er ikke bare mad. Mad skal spises for at være – eller blive til – ernæring. Det kræver viden om madens indhold, og hvordan maden passer bedst over for brugere med forskellige behov. Ofte skal der også på dette område nuanceres, og at have den professionelle sparring med, er ikke det dårligste udgangspunkt for et godt resultat.

Giv køkkenet professionelle partnere i denne sparring. Også der er vi parat.